Monday, September 10, 2007

Nasca

Hola
Deze morgen zijn we vroeg opgestaan (5u30) om de bus richting Nasca te nemen, en zo hadden we om 9u30 al een hotelkamer, en hadden we een vliegtuigje geregeld om over de Nascalijnen te vliegen.
Tegen de middag konden we dan in een klein toestelletje voor 4 man kruipen, om de wereldberoemde lijnen vanuit de lucht te bewonderen. 1 klein nadeeltje: veel turbulentie en gedraai en gekeer met als gevolg dat Neleke Neirynck natuurlijk misselijk werd. En Jan maar lachen. Zeker toen een kotszakje werd boven gehaald! Jaja, dan betaal je 50$ voor een halfuur in de lucht, en dan hoop je dat je zo vlug mogelijk op de grond staat...
Eigenlijk hadden we wel meer verwacht van de lijnen. t Is moeilijk om in te schatten hoe groot de tekeningen eigenlijk zijn vanuit de lucht. Maar toen we wat mensjes zagen lopen, werd het toch weer wat indrukwekkender.
Verder valt er in Nasca niet veel te beleven en zullen we morgen opnieuw vroeg moeten opstaan om de bus naar Arequipa te nemen. Om 3u30 om precies te zijn. Veel gepintelier zal er dus niet inzitten vanavond. Trouwens het bier is hier wel ok (volgens Neleke Neirynck).
Hasta luego!

1 comment:

Bieke said...

Helaba!

Ik zit hier elke dag jullie zalige verhalen te lezen... en t zou eigenlijk nog wel leuker zijn, moesten jullie iedere keer een foto bij kunnen posten, zodat we ons kunnen inleven waar jullie zijn.

De verhalen en foto's van onze vrijgezellenavond zullen we dan ne keer naar jullie emailadres sturen, want dat is misschien toch niet voor het grote publiek bedoeld ;-)

veel leute!!!

x
Bieke