Wednesday, September 12, 2007

Arequipa

Hola,

Ondanks da we vroeg opmoesten toch nog eenje gaan drinken maandagavond. Het was een belevenis... we waren blijkbaar in de plaatselijke coffeeshop terechtgekomen. Eerst kwamen de gebruikelijke jointjes, openlijk gerold op tafel, geen probleem voor ons maar sinds wanneer heeft Peru een gedoogbeleid? Later kwam het verband kistje voor 2 tienermeisjes, daaruit verscheen: een injectienaald, 2 grijze bolletjes (substantie niet te achterhalen), een leeg stylobuisje en zuurstofwater. Blijkbaar een leuke cocktail want toen beide tieners opnieuw op het toneel verschenen ( na zich terug getrokken te hebben in het enige toilet, wat voor wat wrevel zorgde bij de andere cliƫnten die hun bezoekje aan het toilet met tien minuutjes uitgesteld zagen) hadden ze een glimlach van oor tot oor terwijl er watjes nodig waren om hun neus droog te houden.

5uur later mochten we opstaan om de bus te nemen naar Arequipa. De klerk in het kantoor had ons gezegd er zeker een half uur op voorhand te zijn maar natuurlijk was er niemand in het busstation te bekennen om vier uur s morgens... De twijfel begon toch binnen te sluipen toen we daar met ons 2en in het donker stonden te wachten... gelukkig verscheen de bus net op tijd en waren we vertrokken voor en ritje van 10.30uur. De laatste uren aan een slakkegangetje van jewelste waarbij we ons afvroegen of we mss zouden moeten helpen duwen naar boven ( Arequipa ligt op 2300m). Hier nog niet veel uitgestoken: er wel al ( na veel getjool, want beiden niet zo sterk met de computer) in geslaagd om de foto´s te posten, dus zeker eens gaan kijken (link hiernaast).

Waarschijnlijk morgen nog hier en overmorgen trekking in de Colca-canyon.

Sluukes en tot de volgende

1 comment:

Arne said...

Ja hallo zeg,

Dikke fun aldaar,
ook leuk om eerste de foto's te bekijken en dan de tekst volledig te lezen. Ik dacht al van man man wat kan Jan goed boarden! Zo een mooie lijntjes dat hij in het zand kan trekken :) geen wonder dat ze dat eens van uit de lucht willen bekijken.

't amusement nog en een foto van een plaatstelijke wulpse dames zijn altijd leuke goede souveniers.
Al mag je daar ook mee wachten tot in Brazilie of Argentinie raawww.

Hasta luego !