Sunday, June 29, 2008

Vang Vieng

Hello,

In Vientiane nog een paar uurkes gaan rondcrossen met de fiets op zoek naar Handicap International en Neleke haar woonplaats van 4 jaar geleden... Ze wist nog dat het dichtbij nen tempel was... der zijn der waarschijnlijk 100 in Vientiane, dus veel waren we nie met die info! Uiteindelijk, na verloren rijden, vastzitten in de modder,enzo toch gevonden, maar geen bekenden op post.
Ons dan getroost met een terraske langs de Mekong: zalig! Superschoon! Niet te geloven hoe kalm da hier is en da was dan de hoofdstad!

Gisteren dan de bus genomen naar Vang Vieng., bekend om rond te dobberen op nen binnenband. We zijn hier ingetrokken bij "den Joe", nen Engelsman die Neleke nog kende. We zitten in een prachtig bungalootje aan de rand van de rivier met zicht op de bergen, een oase van rust. Ik vermoed dat we hier een tijdje zullen blijven plakken, zo zalig is ons stekkie!
De volgende dagen staat vakantie op het programma met als activiteiten: het onvermijdelijke tuben, kayakken, slingeren aan lianen, terraskes doen en rondplonsen in de rivier...

Greetz, Jeanke

No comments: