Sunday, June 22, 2008

Hanoi - Sapa

Yeep

Ondertussen zitten we al voor de 2de keer in Hanoi met een tussenstop in Sapa.
Onze eerste stop in Hanoi (na de slaapbus, een groot succes!) was van korte duur. S morgens toegekomen en s avons alweer de trein op naar Sapa. Enkel een beetje rondgewandeld in de stad om de sfeer op te snuiven en de verschillende tours bij de reisbureaus te vergelijken voor onze trips naar Sapa en Halong Bay. Uiteindelijk besloten om den trip naar Sapa zelf te regelen wegens: de helft van de prijs! en meer vrijheid. We hebben t ons nie beklaagd! Sapa is supermooi en dan hadden we nog eens geluk met het weer ook. Den eersten dag zelf op trod geweest naar het dichtsbijzijnde dorpje en den tweeden dag met ne gids op stap. Hebben ons goe geamuseerd en prachtige natuur kunnen bewonderen. Later zetten we de foto's der wel op.
Vanmorgen (4u30) vroeg dus terug toegekomen in Hanoi en de stad nog een beetje beter verkend, deze keer met nen cyclo, plezant. Ook ons tripje (3 dagen) naar Halong Bay geregeld en aansluitend (woensdagavond) de bus naar Laos . T schijnt een 24 uur durende nachtmerrie te zijn, maar alles voor de goedkoop he! We houden jullie op de hoogte!
Straks nog een watterpuppet show gaan bekijken en een bia hoike proeven en t is bedtijd. Der moet wa slaap ingehaald worden, van de laatste vier nachten, hebben we der 3 op bus of trein doorgebracht, nie ideaal...

Waarschijnlijk tot in Laos...

Jeanke

No comments: