Thursday, February 21, 2008

Surat Bay en Dunedin

Hello!

Ondertussen zijn we in Dunedin aangekomen. Hebben ons wel gejeund in de Catlins. Eerst 3 dagen in Porpoise Bay gelogeerd, dan 2 dagen in Surat Bay. Zo genoten van onze strandwandelingen! Niet verwonderlijk, want elke keer zagen we zeeleeuwen: ofwel waren ze aan het slapen, aan het vechten of megafunny uit het water aan het ploeteren. We waren dan ook gemotiveerd om te joggen op t strand. Thuis zien we enkel autos passeren!
Jan heeft trouwens een heel loopschema opgemaakt voor de rest van de reis, dus hij zal klaar zijn om zn voetbalcarriere te hervatten!
Zijn wel nog eens moeten terugrijden naar Porpoise Bay, want Jan was daar zijn schoenen vergeten! Stom! Hoopten daar dan met dolfijntjes te kunnen zwemmen, hadden dat de vorige dagen niet kunnen doen omdat t weer niet goed genoeg was en de zee te wild, maar alhoewel t weer dan wel super was, waren de dolfijntjes niet op afspraak! En wij maar zwemmen in t koude water! t Was echt om te bevriezen, vooral als je met je kop onder water moest om de grote golven te ontwijken. En ik maar met 2 stenen op mekaar kloppen, omda ze me wijsgemaakt hadden dat de dolfijntjes dan komen curieuzeneuzen, maar gene moyen.

Straks gaan we naar een chocoladefabriek, waar we verschillende soorten kunnen proeven, woehoe! En morgen gaan we naar een brouwerij waar we 6 verschillende Speights kunnen proeven. Dat bier noemen ze hier 'the proud of the south!

Cheers! Nele

1 comment:

Arne said...

dag Neleke & Jan,

Ik sta alweer versteld van jullie immense avontuur. Ik ben waarschijnlijk niet de enigste die wel een beetje jaloers is ! DAMN !

Zo een prachtige natuur en leuke anekdotes ... zalig lezen gewoon ! Doet dat verder goed daar en op tijd nog eens de lokale schoonheden op foto vast leggen :)

Greetz

Arne