Wednesday, August 13, 2008

Helsinki

Hallo

In Bangkok hebben we t serieus druk gehad met shoppen. t Was bijna 22u tegen da we alles hadden (kleren, souvenirtjes, kadootjes). Had ondertussen wel al naar het massagesalon geweest om voor de laatste keer van een oliemassage te gaan genieten. s Avonds nog megalekker Indisch gaan eten en dan zijn we naar onze kamer geweest, want we hadden nog veel werk met onze backpack en handbagage maken.
Vlotjes in de luchthaven geraakt met de taxi en onze vlucht naar Helsinki was wel aangenaam. t Was 10uur vliegen en kregen 2 maaltijden en 3 films voorgeschoteld.
Aangezien we pas de volgende dag een vlucht hadden naar Brussel, ons ingecheckt in Hostel Stadion, da we een maand ervoor geboekt hadden, maar we waren der niet content van. Hadden voor de laatste keer een dormi geboekt, omdat een dubbel echt veel te veel geld kostte, maar Jan vloog in de jongensdormi, en ik bij de meisjes! Zo hadden we onze laatste avond wel niet voorgesteld!

Toen we landden in Helsinki wast 21 graden en blue sky. Toen we ingecheckt waren, zijn we naar t centrum gewandeld, maar veel valt er toch niet te beleven in de hoofdstad van Finland! Uiteindelijk nog op een terras verzeild geraakt, waar we een bierke en een chipke genuttigd hebben, terwijl er een groepke aan t spelen was. Aangezien een 33'er 4 euro kostte, hebben we t maar bij 2 pintjes gehouden en we hebben dan de tram genomen naar t hostel, want t was ondertussen al serieus aan t regenen.
Nog behoorlijk goed geslapen in onze slaapzaal van 12 man/vrouw en deze morgen zijn we nog ne keer op wandel en deze namiddag moeten we dan naar de luchthaven vertrekken voor onze allerlaatste vlucht! We hebben al gelezen dat de bagageproblemen ondertussen al opgelost zouden moeten zijn, hopelijk is dat effectief zo (anders geen kadootjes)!

Tot vanavond, morgen of...

Vele groetjes, Nele

No comments: