Friday, November 30, 2007

Punta del Diablo, Punta del Este en Buenos Aires

Hallo!
Zijn weer een tijdje niet op internet geraakt. Een korte update van de voorbije week:

* Punta del Diablo
Das echt een heel mooi vissersdorpje bij de zee (in het oosten van Uruguay). Een echte aanrader! t Was enorm rustig, want t hoogseizoen begint pas half december. Bijgevolg was er slechts 1 restaurant en 1 bar open, maar das genoeg! Toen we uit de bus stapten, zagen we dat er een huisje te huur stond en voor 10 euro de nacht konden we daar slapen. Hadden een keuken, badkamer en 6 bedden voor ons alleen! En ook kabeltv en daar hebben we goe van geprofiteerd, altijd gezellig, een filmpje zien.
De eerste avond zijn we daar niet toe gekomen. Zaten op t terras van de enige bar, en bij een bende toeristen verzeild geraakt, en t was echt gezellig.
Zaterdag en zondag wat rondgewandeld en genoten van het zonnetje en de zee. Zondag ook ne keer in actie geschoten. Na al da leegaarden, was t tijd voor wat actie: gaan lopen op t strand en de duinen, en t was behoorlijk lastig kan ik zeggen! Maar er zat een zeehond op t strand en da maakte het weer iets aangenamer!

* Punta del Este
Maandag hadden we afgesproken met Joke (een vriendin van de kine die elk jaar naar Uruguay komt met haar ouders omdat ze daar een buitenverblijf hebben). Na een kleine 3 maanden zagen we eindelijk terug wa bekenden!
3 dagen bij Joke en haar ma en nog een vriendin, Elke, gelogeerd. En we hebben ervan genoten! Een prachtige villa met een megazicht en een zalig zwembad, en een stralend zonnetje, wat moet een mens nog meer hebben? (zie fotos!) Lekker eten en drinken, en da was er ook!!!
De dagen vlogen dus voorbij.

* Buenos Aires
Gisteren (donderdag) zijn we dan uit de luxe vertrokken en kon het tjolen terug beginnen. Tegen 17uur waren we in Buenos Aires, waar we s avonds nen date hadden met mijn mama! Mijn ma is 3 weken met een groep op reis in Argentinie, en ze begonnen dus in Buenos Aires.
Mee gaan eten met de groep, en vandaag de hele dag samen met ma rondgewandeld in San Telmo en La Boca. Heel gezellig. Maar ondertussen alweer afscheid moeten nemen. Morgen vertrekt ma naar Bariloche, en wij blijven hier nog enkele dagen. We moeten nog een plan maken voor de komende maand. t Enige dat zeker is, is da we op 5 januari ne vlucht hebben van t zuiden van Chili naar Santiago.
Vanavond hebben we afgesproken met een ex-voebtbal-collega van Jan, Kristof, die hier in Buenos Aires woont. Je ziet: t is een hele drukke sociale week!

Hasta luego!
Nele

No comments: